Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1986 με βασική δραστηριότητα την επεξεργασία, εμπορία και τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας.

Η προσωπική εμπειρία και επίβλεψη των υπεύθυνων του καταστήματος και των συνεργατών τους σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

Στα 35 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Το 1990 η εταιρεία μας εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο 4,320 τ.μ. και επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς, όπως την εμπορία αδρανών και δομικών υλικών.

Παράλληλα, το 2008, κατασκευάστηκε νέο κτήριο 500 τ.μ., στο οποίο στεγάζονται επιπλέον δομικά υλικα, όπως πλακάκια, γυψοσανίδες, χρώματα, μονωτικά, στεγανωτικά, εργαλεία, είδη κιγκαλερίας και οικιακά είδη.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: – Τοποθετήσεις μαρμάρου, γρανίτη, πέτρας (επένδυση και δάπεδο) – Τοποθετήσεις πάγκων κουζίνας και μπάνιου – Κατασκευές μνημείων.

Έχουμε πλέον εξασφαλίσει τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων, όπως η Vivechrom και η Vechro και προσφέρουμε το χρώμα της αρεσκείας σας, είτε πρόκειται για χρώματα σπιτιού είτε για χρώματα επαγγελματικών χώρων. Επίσης η συνεργασία μας με τις εταιρίες Valpaint και Giorgio Graesan, μας δίνει μεγάλη ποικιλία τεχνοτροπιων και αψογο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό εφέ και ελκυστικές και εκλεπτυσμένες λύσεις σχεδιασμού. Πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.

Εκτός από τα χρώματα, τα εργαλεία αποτέλεσαν για εμάς ένα κυρίαρχο σημείο ενδιαφέροντος και με το πέρας των ετών εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με ηλεκτρικά εργαλεία, επαναφορτιζόμενα εργαλεία, βενζινοκίνητα εργαλεία και μηχανήματα. Αποκτήσαμε συνεργασίες με πολύ σημαντικές εταιρείες εργαλείων όπως η Milwakee , η Dewalt και η Black & Decker και έτσι πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά οτι καλύπτουμε μεγάλο εύρος αναγκών σε ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανήματα οικοδομων και κατασκευων .

Εκτός από τα βασικά προϊόντα ενός χρωματοπωλείου, έχουμε φροντίσει να συμπεριλάβουμε υδραυλικά είδη, ηλεκτρολογικά είδη, προϊόντα BBQ, αναλώσιμα για ηλεκτρικά εργαλεία, είδη κιγκαλερίας (πόμολα, μεντεσέδες κ.λ.π.), σιδηρικά (βίδες, καρφιά, μπουλόνια, μεταλλικούς συνδέσμους και πολλά άλλα.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ποικιλία ενεργειακών τζακιών και ψησταριών, κορυφαίας ποιότητας και άριστης απόδοσης. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και εμείς θα σας προτείνουμε λύσεις για τη διακόσμηση και την μελέτη για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου σας.

Ένα μεγάλο κομμάτι για εμάς αποτελεί η στεγάνωση και η μόνωση. Έχουμε εξασφαλίσει πληθώρα λύσεων για στεγάνωση σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Με πάνω από 10 λύσεις στεγάνωσης είναι αδύνατο να μην βρείτε αυτή που σχεδιάστηκε για εσάς.

Στη θερμομόνωση κτηρίων, τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία η εξωτερική θερμοπρόσοψη . Η θερμομόνωση αποτελεί από μόνη της μια πολύ σοβαρή επένδυση αφού προστατεύει το σπίτι από τις εξωτερικές συνθήκες με αποτέλεσμα την οικονομία σε χρήματα, την αύξηση της αξίας του ακινήτου και φυσικά βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας.

Συνεχώς, προσπαθούμε να μεγαλώσουμε το εύρος των προϊόντων μας και φυσικά να μπορούμε να τα προσφέρουμε στις σωστές τιμές.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και μαζί να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας.