ΤΖΑΚΙΑ

Το τζάκι είναι δομή κατασκευασμένη από τούβλα, πέτρα ή μέταλλο σχεδιασμένη για να καίγονται ξύλα. Τα τζάκια χρησιμοποιούνται για τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και για τη θέρμανση ενός δωματίου. Ιστορικά είχαν χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση μιας κατοικίας, το μαγείρεμα και τη θέρμανση του νερού για το πλυντήριο και για άλλες οικιακές χρήσεις. Ένα τζάκι μπορεί να έχει: μια εστία, μία καμινάδα, για τη διοχέτευση του καπνού και μια σχάρα, για να πέφτουν οι στάχτες.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στην πώληση και τοποθέτηση τζακιών ενεργειακών και με πυρότουβλα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΖΑΚΙ ονομάζεται το τζάκι κλειστού τύπου με απόδοση άνω του 78% το οποίο παρέχει και δυνατότητα ελέγχου της καύσης από το χρήστη και διαθέτει επίσης ένα σύστημα από ανεμιστήρες, το οποίο προωθεί θερμό αέρα μέσα στον χώρο χωρίς όμως να φέρνει και καπνό από τη καύση.

ΕΣΤΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΤΟΥΒΛΑ (ΚΤΙΣΤΟ ΤΖΑΚΙ) Εστία που κτίζεται επί τόπου τούβλο-τούβλο από κάποιο μάστορα ή προκατασκευάζεται σε στοιχεία και μεταφέρεται για τοποθέτηση στο σπίτι. Πρόκειται για τζάκι με μικρή απόδοση, ίση περίπου με το 10-15% της θερμικής ενέργειας που παράγει το καιόμενο ξύλο.

Η επιχείρησή μας μπορεί να υλοποιήσει για εσάς το τζάκι των ονείρων σας στις διαστάσεις και τα σχέδια που εσείς επιθυμείτε. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα επιλογής στο τζάκι σας ανοιγόμενης, συρόμενης ή σταθερής πόρτας. Η ιδιαίτερη τεχνογνωσία και η χρόνια εμπειρία είναι βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή μας.

Στον εκθεσιακό μας χώρο υπάρχουν δείγματα τζακιών και σομπών για τον χώρο σας. Πέραν των τζακιών, η επιχείρησή μας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης BBQ και κτιστών φούρνων. Επιπλέον, στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών για κατασκευή και συντήρηση τους.

Το συνεργείο μας είναι πλήρως καταρτισμένο για να αξιολογήσει τις απαιτήσεις του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου, ώστε να σας συστήσουμε την καλύτερη επιλογή για την κατασκευή του τζακιού σας.

 

 

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” text_layout=”unboxed” grid_box_color=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ column_spacing=”” portfolio_masonry_grid_ratio=”” portfolio_masonry_width_double=”” one_column_text_position=”below” equal_heights=”yes” number_posts=”6″ portfolio_title_display=”title” portfolio_text_alignment=”default” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”category” cat_slug=”τζάκια” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” pagination_type=”load-more-button” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”rand” order=”DESC” content_length=”excerpt” excerpt_length=”25″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρειάζεστε την βοήθεια μας; Συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.