ΜΑΡΜΑΡΑ

Μοναδικά με σπάνιους χρωματισμούς , μεταμορφώνουν τους χώρους σας, εσωτερικούς και εξωτερικούς σε διαχρονικά έργα τέχνης υψηλής ποιότητας σε όποιο στυλ εσείς προτιμάτε και σε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι αυτό εφικτό. Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαρμάρων, καθώς επίσης και γρανίτες.

ΓΡΑΝΙΤΗΣ

Ιδιαίτερα ανθεκτικό πέτρωμα σχεδόν άφθαρτο με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Μετά από επεξεργασία και λείανση χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κτιρίων και κυρίως με την εσωτερική και εξωτερική επένδυση προσόψεων, επίσης στη διακόσμηση τζακιών, σε πάγκους κουζίνας, σκάλες και σπανίως σε δάπεδα. Επίσης, λόγω της σκληρότητάς του χρησιμοποιείται για την κατασκευή αγαλμάτων. Όμορφο, μοναδικό φυσικό υλικό όπως και το μάρμαρο παρουσιάζει ένα διαχρονικό και λαμπερό αποτέλεσμα μοντέρνο ή κλασσικό για πάρα πολλά χρόνια χαρίζοντας αξία και μοναδικότητα στο έργο σας.

ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΗΣ

Συνθετικό χαλαζιακό πέτρωμα που χρησιμοποιείται σαν διακοσμητικό υλικό σε οικοδομές. Ο τεχνογρανίτης κατασκευάζεται με τα ίδια υλικά με έγχρωμο κονίαμα, ενισχυμένο με πολυεστερικές ίνες. Έχει μεγάλη σκληρότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, με ελάχιστη απορροφητικότητα, ενώ δεν χρειάζεται την συντήρηση ενός φυσικού υλικού. Χρησιμοποιείται σε οικοδομές κυρίως σε επένδυση τοίχων, σε κουζίνες, τζάκια και σπανίως επίστρωση δαπέδων.

 Πέραν όμως της εμπορίας μαρμάρων και γρανιτών, το εξειδικευμένο συνεργείο μας, ασχολείται με τη διαμόρφωση τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κατασκευής που επιθυμείτε. (διακόσμηση τζακιών, πάγκων κουζίνας, μπάνιων, επένδυση τοίχων και κατασκευή μνημάτων).