Τρόποι Αποστολής Παραγγελίας

 

         για όλες τις παραγγελίες η εταιρία μας συνεργάζεται με την εταιρία ELTA COURIER. Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσθετη χρέωση για την παράδοση, στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδος.

Σημείωση: Έχετε την δυνατότητα να σταλεί η παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο (εκτός από τις επίσημες αργίες του ελληνικού κράτους). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή μετά τις 19.00, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής της παραγγελία σας (εκτός του προβλεπόμενου χρόνου που αναφέρεται στο εκάστοτε προϊόν μας). Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης. Καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί), να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας.  Ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που έχει υπάρξει κατάθεση  σε τραπεζικό μας λογαριασμό ή χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή paypal.